دانه های کنجد سیاه به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب امگا 3 برای کمک به حفظ سلامت پوست شما شناخته شده است.
خوردن منظم آنها ممکن است به افزایش خاصیت ارتجاعی، محافظت در برابر رادیکال های آزاد و حتی اثر ضد التهابی کمک کند!
دانه کنجد سیاه همچنین منبع خوبی از پروتئین است که کنجد افغانستان به ساخت کلاژن در پوست کمک می کند.
اگر به دنبال پوستی زیبا و طبیعی برای خودنمایی هستید، سعی کنید دانه کنجد سیاه خام را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
دانه های کنجد حاوی مقدار مناسبی تیامین است که با کمک به تبدیل غذا به گلوکز (یعنی سوخت) برای بدن به تولید انرژی و متابولیسم سلولی کمک می کند.
اگر بعد از دویدن صبحگاهی یا قبل از رفتن به محل کار به کمی تقویت نیاز دارید، میتوانید دانههای کنجد پاکستانی بخورید دو قاشق غذاخوری حدود 9 درصد از ارزش روزانه شما را برای این ویتامین B ضروری دارد!
دانههای کنجد سیاه سرشار از تریپتوفان، یک اسید آمینه است که به تولید ناقل عصبی سروتونین کمک میکند، که میتواند به تسکین و آرامش شما کمک کند و خلق و خو و کیفیت خواب را بهبود بخشد.
آنها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B6، فولات، منگنز، مس، آهن و روی هستند که همگی برای حمایت از سلامت و عملکرد مغز مهم هستند.
دانه کنجد سیاه سرشار از فیبر و پروتئین است که هر دو برای تنظیم سطح قند خون مهم هستند.
محتوای منیزیم آنها همچنین ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند (یعنی چقدر بدن به هورمون تنظیم کننده قند خون پاسخ می دهد) که برای دیابتی ها یا افراد پیش دیابتی که به دلیل چاقی یا سندرم متابولیک با مقاومت به انسولین دست و پنجه نرم می کنند مفید است.
با این حال، اگر به دیابت یا پیش دیابت (عدم تحمل گلوکز) مبتلا هستید، مهم است که قبل از مصرف منظم دانه کنجد ایرانی با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص اگر از هر دارویی استفاده می کنید، زیرا می تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.
- منابع:
- تبلیغات: