مردی برای عدس تازه 1401از کوه هیمالیا بالا رفت

عدس تازه 1401 دانه های خوراکی از خانواده حبوبات است. آنها به خاطر شکل لنز خود به خوبی شناخته شده اند و با یا بدون پوسته بیرونی دست نخورده به فروش می رسند.

اگرچه آنها یک غذای اصلی رایج در کشورهایی مانند ترکیه، سوریه، اردن، مراکش و تونس هستند، اما بیشترین تولید عدس امروزه در کانادا است. عدس ها اغلب بر اساس رنگشان دسته بندی می شوند که می تواند از زرد و قرمز تا سبز، قهوه ای یا سیاه متغیر باشد.

در اینجا برخی از رایج ترین انواع عدس تازه 1401 آورده شده است:

رنگ قهوه ای. اینها پر مصرف ترین نوع هستند. آنها طعمی خاکی دارند، شکل خود را در هنگام پخت به خوبی حفظ می کنند و در خورش ها و سوپ ها عالی هستند.

عدس

پوی. اینها از منطقه فرانسوی Le Puy می آیند. آنها از نظر رنگ مشابه هستند اما تقریباً یک سوم اندازه عدس سبز هستند و طعم فلفلی دارند.
سبز. اینها می توانند اندازه متفاوتی داشته باشند و معمولاً در دستور العمل هایی که عدس Puy را مصرف می کنند، جایگزین ارزان تری هستند.
زرد و قرمز. این عدس ها شکافته شده و به سرعت پخته می شوند. آنها برای تهیه دال عالی هستند و طعمی شیرین و آجیلی دارند.
بلوگا. اینها عدس های سیاه ریز هستند که تقریباً شبیه خاویار هستند. آنها یک پایه عالی برای سالادهای گرم هستند.
خلاصه
انواع مختلفی از عدس وجود دارد و به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود. عدس اغلب نادیده گرفته می شود، حتی اگر راهی ارزان برای دریافت طیف گسترده ای از مواد مغذی باشد. به عنوان مثال، آنها مملو از ویتامین های B، منیزیم، روی و پتاسیم هستند.

عدس تازه 1401 از بیش از 25 درصد پروتئین تشکیل شده است که آن را به یک جایگزین عالی برای گوشت تبدیل می کند. آنها همچنین منبع بسیار خوبی از آهن هستند، یک ماده معدنی که گاهی اوقات در رژیم های گیاهخواری کمبود دارد.